AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini gazetede görmek

Kahve falında birini gazetede görmek

Kahve falında birini gazetede görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, iyi bir kariyer edineceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında birini gazetede gördüyseniz:

  • Bazı yeni altarnatifleri değerlendirip, karar vermeye çalıştığınız sıralarda daha da yeni imkanlar belirebilir.

Kahve falında gazeteye sarılı para görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına yorulur.

Kahve falında gazeteci görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gazetede çıkmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gazeteci olmak zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında gazeteye haber olmak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gazete dağıtmak hayırlı bir terfi alınacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gazete katlamak üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine rivayet eder.

Kahve falında gazete haberi görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, ortaklıkların bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir