AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazete dağıtmak

Kahve falında gazete dağıtmak

Kahve falında gazete dağıtmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında gazete dağıtmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar bazı başarılarınızda veya işlerinizde size katkı sağlıyor olabilir.

Kahve falında gazete dağıtmak önemli ve ciddi işler yapacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gazetede görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık gazete görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında gazeteye görmek maddi varlığının çoğalacağına, her zaman çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında gazetelere çıkmak hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında gazetede fotoğrafını görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına işarettir.

Kahve falında birine gazete vermek güzel ve olumlu haberler alacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında gazetede çıkmak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir