AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazeteci olmak

Kahve falında gazeteci olmak

Kahve falında gazeteci olmak büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gazeteci olmak gördüyseniz:

  • Yardıma ihtiyacı olan ya da hasta kişilere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında gazete okuduğunu görmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü bir gazeteci görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinden gazete almak onları koruyup kollayacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine inanılır.

Kahve falında gazetede ölüm haberi okumak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine yorulur.

Kahve falında gazete satın almak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına yorulur.

Kahve falında gazetede haber okumak yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında gazetelere çıkmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında gazeteler görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir