AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazeteci görmek

Kahve falında gazeteci görmek

Kahve falında gazeteci görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Kahve falında gazeteci gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor.

Kahve falında gazetede kendini görmek geçim derdinden kurtulacağına, yanlış bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında gazete yemek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında gazeteciler görmek çocuklarının fazla olacağına, keder yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gazetede kendi ismini görmek ne yapacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına işarettir.

Kahve falında gazete dağıtmak borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında gazete görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında kendi fotoğrafını gazetede görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kendisine kızacağına rivayet eder.

Kahve falında gazete okuyan birini görmek ayrıcalık elde edeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir