AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini fotoğrafta görmek

Kahve falında kendini fotoğrafta görmek

Kahve falında kendini fotoğrafta görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, çok daha fazla adım atacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kendi işinin sahibi olacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kendini fotoğrafta gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Kahve falında başkasının fotoğrafını görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğraflı çerçeve görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına yorulur.

Kahve falında başkası tarafından fotoğraf çekmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, güzel sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle fotoğraf çekmek sosyal hayatını da askıya alacağına, birçok kişiye yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında annenin fotoğrafını görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş fotoğraf albümü görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının fotoğrafına bakmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, işlerine dört elle sarılacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü birinin fotoğrafını çekmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir