AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının fotoğrafını çekmek

Kahve falında arkadaşının fotoğrafını çekmek

Kahve falında arkadaşının fotoğrafını çekmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Ne başarmak istediğinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının fotoğrafını çekmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında camide fotoğraf çekmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının fotoğrafını çekmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla fotoğraf çekmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet eder.

Kahve falında fotoğraf çekmek görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, rahat bir dönem yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek fotoğrafı çekmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında ünlü birinin fotoğrafını çekmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın fotoğrafını çekmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir