AnaSayfa / Genel / Kahve falında besmele çekerek uyanmak

Kahve falında besmele çekerek uyanmak

Kahve falında besmele çekerek uyanmak çok mutlu olacağına, sevineceğine, yeni işlerin geleceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında besmele çekerek uyanmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler ufak sorunlara neden olabilir.

Kahve falında besmele çekerek uyanmak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında besmele çekerek uçmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında besmele çekerek şeytanı kovmak bol kazançlı bir işe girileceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini doğum sancısı çekerken görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birini acı çekerken görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini tesbih çekerken görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü acı çekerken görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kazanç kapılarının kapanacağına işarettir.

Kahve falında birini fotoğraf çekerken görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, işi ile gündeme geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir