AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini eşarplı görmek

Kahve falında birini eşarplı görmek

Kahve falında birini eşarplı görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında birini eşarplı gördüyseniz:

  • karşı cinsin olumsuz davranışlarına hedef olabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı eşarp giymek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına delalettir.

Kahve falında siyah eşarp görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, mutluluktan havalara uçacağına inanılır.

Kahve falında hediye eşarp almak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı beyaz eşarp görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında eşarp iğnesi görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında eşarbını bağlayamamak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında mor eşarp almak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının eşarbını takmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir