AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini düğüne giderken görmek

Kahve falında birini düğüne giderken görmek

Kahve falında birini düğüne giderken görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında birini düğüne giderken gördüyseniz:

  • Her şeyi başarabilecek güçtesiniz.

Kahve falında kendini düğüne giderken görmek kariyerinde atılım yapacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine delalet eder.

Kahve falında birini düğüne giderken görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında başka birini hacca giderken görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, daha isabetli kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında eşini askere giderken görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında su gideri görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında annemi hacca giderken görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, yeni mallara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kızı askere giderken görmek imkanlarının artacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna rivayet eder.

Kahve falında kendini hacca giderken görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir