AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev bir dalga görmek

Kahve falında dev bir dalga görmek

Kahve falında dev bir dalga görmek rahat şekilde geçineceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bazı konularda önayak olunacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine delalettir.

Kahve falında dev bir dalga gördüyseniz:

  • Belli bir girişim veya anlaşma tekrar şekilleniyor.

Kahve falında dev bir dalga görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında denizde dev dalgalar görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dev dalgaların altında kalmak yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa yorulur.

Kahve falında büyük dev dalga görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında dev dalgalardan kaçmak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük dev dalgalar görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında dev dalgaları izlemek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dev dalgalardan kurtulmak çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir