AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini denize atmak

Kahve falında birini denize atmak

Kahve falında birini denize atmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor durumlara düşüleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini denize atmak gördüyseniz:

  • Gerçekten arzu ettiğiniz şeylerin olma olasılığı konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında ölüyü denize atmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında denize çöp atmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına işaret eder.

Kahve falında denize gül atmak keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denize su atmak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize balık atmak amacına ulaşmayı başaracağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize taş atmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında denize para atmak sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında denize demir atmak mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir