AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini çamurda görmek

Kahve falında birini çamurda görmek

Kahve falında birini çamurda görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine inanılır.

Kahve falında birini çamurda gördüyseniz:

  • Aslında biraz sakin olabilirseniz hayatınız daha dengeli bir yapı kazanabilir.

Kahve falında çamuru yüzüne sürmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında çamur banyosu yapmak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında ağzına çamur sürmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde balık görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu gömlek görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu ırmak görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamur içinde yürümek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına alamet eder.

Kahve falında çamurun içinde para görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir