AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının kendini bıçakladığını görmek

Kahve falında kocasının kendini bıçakladığını görmek

Kahve falında kocasının kendini bıçakladığını görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, iyiliğe kavuşacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının kendini bıçakladığını gördüyseniz:

  • İlişkileriniz gelişiyor veya bazı sözler veriliyor olabilir.

Kahve falında kocasının kendini bıçakladığını görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının adam bıçakladığını görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasını bıçaklamak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında kocayı bıçaklamak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunu bıçaklamak kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin seni bıçakladığını görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından bıçaklamak düşman malından yemeye, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına yorulur.

Kahve falında akraba bıçaklamak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir