AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavulu çalınmak

Kahve falında bavulu çalınmak

Kahve falında bavulu çalınmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bavulu çalınmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında bavulun çalındığını görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında bavulu çalınmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında bavul doldurmak hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, dünya malı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içi boş bavul görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işaret eder.

Kahve falında bavul taşıdığını görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bavulunu alıp gitmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında tahta bavul görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir bavul para görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir