AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş çıkarmak

Kahve falında ateş çıkarmak

Kahve falında ateş çıkarmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, onların yaralarına merhem olacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine inanılır.

Kahve falında ateş çıkarmak gördüyseniz:

  • Baskı altında duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ateş çıkarmak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini ateşten çıkarmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ağzından ateş çıkarmak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ateşe verilmek rahatın ve konforun geleceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında askerin ateş ettiğini görmek kendini bunu başaracağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçağın ateş ettiğini görmek şöhretli biri olunacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde ateş yakmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soba içinde ateş görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir