AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş kıvılcım görmek

Kahve falında ateş kıvılcım görmek

Kahve falında ateş kıvılcım görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, her zaman hürmet göreceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına delalettir.

Kahve falında ateş kıvılcım gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeler ilişkilerinizin dayanağının değişmesi anlamına geliyor, hazırlıklı olmalısınız.

Kahve falında ateş kıvılcım görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateş kıvılcımı görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında ateş kıvılcımları görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında kıvılcım görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik kıvılcımı görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kıvılcım görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kıvılcım söndürmek daha iyi bir eve çıkılacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında büyük silahla ateş etmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir