AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılı halı görmek

Kahve falında asılı halı görmek

Kahve falında asılı halı görmek vaaz ve nasihate, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında asılı halı gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza bir araya gelebilir, programlar yapabilir veya eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında asılı halı görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, rütbe alacağına delalet eder.

Kahve falında halı asılı görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında halıyı asılı görmek ünleneceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında duvara asılı halı görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında balkonda asılı halı görmek işlerinin gelişme göstereceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında duvarda asılı halı görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında asılmış köpek görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir