AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılmış biri görmek

Kahve falında asılmış biri görmek

Kahve falında asılmış biri görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, güzel günlerin kapıda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asılmış biri gördüyseniz:

  • Yapmanız, halletmeniz veya bitirmeniz gereken çok sayıda işiniz, planınız veya anlaşmanız var.

Kahve falında ipte asılı çarşaf görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında ipe asılmış çamaşır görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine işarettir.

Kahve falında birini asılı görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında asılı yorgan görmek karalar bağlayacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında iple asılı kalmak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında birini asılırken görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çok kötü hissedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde asılı çamaşır görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında yıkanmış asılı çamaşır görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir