AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini asıldığını görmek

Kahve falında birini asıldığını görmek

Kahve falında birini asıldığını görmek yükünün hafifleyeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, işlerinin günden güne açılacağına, kendisini yıpratacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında birini asıldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Kahve falında birinin iple asıldığını görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının asıldığını görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında boynundan asıldığını görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının asıldığını görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına tabir olunur.

Kahve falında asıldığını görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında insanların asıldığını görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, işinden ekmeğinden olacağına delalet eder.

Kahve falında asılmaktan kurtulmak fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında perde asıldığını görmek net bir bakış açısı kazanacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir