AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanların asıldığını görmek

Kahve falında insanların asıldığını görmek

Kahve falında insanların asıldığını görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, güzelliklere rast gelineceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, kısmetin bollaşacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında insanların asıldığını gördüyseniz:

  • Ya da karşı taraf da aynı şekilde düşünebileceği için işler daha da fazla karışabilir.

Kahve falında insanların asıldığını görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adam asıldığını görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin asıldığını görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynundan asıldığını görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında birinin iple asıldığını görmek huzur ve kazanç getireceğine, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipe asıldığını görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabanın asıldığını görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında perde asıldığını görmek sorunların günden güne azalacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir