AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının asıldığını görmek

Kahve falında kızının asıldığını görmek

Kahve falında kızının asıldığını görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının asıldığını gördüyseniz:

  • Biraz içe kendinize kapanın.

Kahve falında kızının asıldığını görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında asılmaktan kaçmak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında adam asıldığını görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının asıldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında asıldığını görmek bazen de rahat geçeceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asılmaktan kurtulmak başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, bereketin ve karın artacağına alamet eder.

Kahve falında boynundan asıldığını görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin iple asıldığını görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir