AnaSayfa / Genel / Kahve falında asıldığını görmek

Kahve falında asıldığını görmek

Kahve falında asıldığını görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, moralinin yükseleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asıldığını gördüyseniz:

  • Kıskançlık tabanlı bir anlaşmazlığı ortadan kaldırabilmek için yaratıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında asılmaktan kurtulmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, aksiliklerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında ipe asıldığını görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına delalettir.

Kahve falında kızının asıldığını görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, sorunların tarihe karışacağına delalettir.

Kahve falında birinin iple asıldığını görmek süzüleceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına tabir olunur.

Kahve falında birini asıldığını görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanın asıldığını görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında asıldığını görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına tabir olunur.

Kahve falında perde asıldığını görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir