AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep yuvası görmek

Kahve falında akrep yuvası görmek

Kahve falında akrep yuvası görmek sorunların artacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında akrep yuvası gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri yapma yöntemlerinizde aşırıya kaçıyor veya çok fazla sayıda iş yükleniyor olabilirsiniz.

Kahve falında akrep yuvası görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında tavşan yuvası görmek haksızlık yapmayacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına delalettir.

Kahve falında evinde karınca yuvası görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karga yuvası görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bülbül yuvası görmek gelecekte yüzünün güleceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yuvasında leylek görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yuvada leylek görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında örümcek yuvası bozmak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir