AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytinyağı almak

Kahve falında zeytinyağı almak

Kahve falında zeytinyağı almak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytinyağı almak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla, eski meslektaşlarınızla, ilkokul öğretmeninizle, uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınızla veya sevgililerinizle görüşme isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında zeytin zeytinyağı görmek zor bir duruma düşüleceğine, yapılan hataların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saf zeytinyağı görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saça zeytinyağı sürmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine işaret eder.

Kahve falında zeytinyağı istemek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağında yüzmek sözler sarf edeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında şişeye zeytinyağı doldurmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, en pahalı evlerde oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin ve zeytinyağı görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında zeytinyağı görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir