AnaSayfa / Genel / Kahve falında zararlı böcek görmek

Kahve falında zararlı böcek görmek

Kahve falında zararlı böcek görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, büyük başarılar kazanacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zararlı böcek gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Kahve falında zararlı böcek görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zararlı böcek öldürmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında depremden zarar görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında zarar etmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine yorulur.

Kahve falında arabaya zarar vermek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurdan zarar görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük zararsız yılan görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, gün sayacağına delalet eder.

Kahve falında arabasına zarar geldiğini görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir