AnaSayfa / Genel / Kahve falında zararsız fare görmek

Kahve falında zararsız fare görmek

Kahve falında zararsız fare görmek rakiplerine büyük fark atacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zararsız fare gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi hatırlamanız imajınıza zarar verebilecek hatalar yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında zararsız fare görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına işarettir.

Kahve falında zararsız yılanlar görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Kahve falında selden zarar görmemek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında zararsız ayı görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında maddi zarar görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, yeni kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zararsız köpek görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zararsız deprem görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğe zarar vermek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir