AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yüksekten bakmak

Kahve falında birine yüksekten bakmak

Kahve falında birine yüksekten bakmak büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, rahat geçinerek yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine yüksekten bakmak gördüyseniz:

  • Kendi teşebbüslerinizle başarı kazanabilirsiniz.

Kahve falında yüksek yerden suya bakmak hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten aşağıya bakmak hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalet eder.

Kahve falında çok yüksek bir yerden bakmak falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten insanlara bakmak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek yerden bakmak kinin ve nefretin son bulacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şehre yüksekten bakmak rahat bir iş hayatının başlayacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir