AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yeşil soğan vermek

Kahve falında birine yeşil soğan vermek

Kahve falında birine yeşil soğan vermek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, kesesinin dolacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına delalettir.

Kahve falında birine yeşil soğan vermek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere zaman ayırın.

Kahve falında yeşil soğan çalmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine işaret eder.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil taze soğan görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil soğan ayıklamak kendisini sorgulama gereği duyacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan yıkadığını görmek çalışmaların beğeni almayacağına, şansızlığın kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan diktiğini görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan tarlası görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil soğan görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir