AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazma kenarı yapmak

Kahve falında yazma kenarı yapmak

Kahve falında yazma kenarı yapmak kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, kendisiyle de gururlanacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, rahat bir nefes alınacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazma kenarı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize haksızlık yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yazma kenarı yapmak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazma kenarı görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yazma kenarı örmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında yazma oyası yapmak mutluluktan havalara uçulacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yazma yapmak makbul olan mallar edineceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kenarına ev yapmak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, kudretli kişiler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında doğum yapmak yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında ev yapmak ahiret inancına göre yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir