AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu yazma görmek

Kahve falında turuncu yazma görmek

Kahve falında turuncu yazma görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu yazma gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler iltifatları çoğaltabilir.

Kahve falında turuncu yazma görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına işaret eder.

Kahve falında pullu yazma görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında yazma kenarı görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, mekân değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk yazma görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, sorunlarının birken beş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık yazma görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el yazması kuran görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi yazma görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, toplumda yükseleceğine yorulur.

Kahve falında siyah yazma görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir