AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yaslanmak

Kahve falında birine yaslanmak

Kahve falında birine yaslanmak hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birine yaslanmak gördüyseniz:

  • Doğru taktikler uygulamanız gerekecek.

Kahve falında camide yasin okumak hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsüne yaslanmak sorunların ve sıkıntıların artacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğe yaslanmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güllü yasin kitabı görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet eder.

Kahve falında yasin okurken uyanmak başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yasini şerif okuduğunu görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine yorulur.

Kahve falında birinin yasını tutmak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yasin kitabını eline almak iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir