AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasin okurken uyanmak

Kahve falında yasin okurken uyanmak

Kahve falında yasin okurken uyanmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, gözünün yaşını sileceğine, geçim derdi çekeceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalet eder.

Kahve falında yasin okurken uyanmak gördüyseniz:

  • Aksilikler karşısında bağırıp, çağırıp, yakınlarınızı kırabilecek kadar gerilimlisiniz.

Kahve falında yasin okurken uyanmak kazancın artmasına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında dua okurken uyanmak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında kuran okurken uyanmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında ayetel kürsi okurken uyanmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine işarettir.

Kahve falında yasin okurken görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birini yasin okurken görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında yasin okuyarak uyanmak güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okurken evlenmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir