AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yalan söylemek

Kahve falında birine yalan söylemek

Kahve falında birine yalan söylemek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, maddi gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında birine yalan söylemek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek her şeye hazırlıklısınız veya kolayca uyum sağlayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin yalan söylediğini görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine yalan söylemek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babaya yalan söylemek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisine yalan söylemek yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine yalan söylemek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kocanın yalan söylediğini görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının yalan söylediğini görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında yalan söylediğini görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir