AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisine yalan söylemek

Kahve falında sevgilisine yalan söylemek

Kahve falında sevgilisine yalan söylemek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisine yalan söylemek gördüyseniz:

  • Bazı olayların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında sevgiliye yalan söylemek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin yalan söylediğini öğrenmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin yalan söylediğini görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisine yalan söylemek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kocaya yalan söylemek hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, ağız tadının yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yalan söylediğini görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin yalan söylediğini görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, helal rızka kavuşacağına inanılır.

Kahve falında anneye yalan söylemek hastalıklarının azalacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir