AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine yalan söylemek

Kahve falında eşine yalan söylemek

Kahve falında eşine yalan söylemek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşine yalan söylemek gördüyseniz:

  • Ağızdan kaçan kelimeler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında eşine yalan söylemek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işarettir.

Kahve falında eşinin yalan söylediğini görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kötü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşin yalan söylediğini görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine yalan söylemek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında anneye yalan söylemek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocaya yalan söylemek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişinin yalan söylediğini görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında birinin size yalan söylediğini görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir