AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya yalan söylemek

Kahve falında babaya yalan söylemek

Kahve falında babaya yalan söylemek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babaya yalan söylemek gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde fazla durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında babaya yalan söylemek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin yalan söylediğini görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin yalan söylediğini öğrenmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yalan söylemek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi yalan söylemek işlerinde aksama olacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına delalet eder.

Kahve falında kocaya yalan söylemek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına delalettir.

Kahve falında birinin yalan söylediğini görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, mutlu olacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında eşine yalan söylemek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir