AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yakalanmak

Kahve falında birine yakalanmak

Kahve falında birine yakalanmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında birine yakalanmak gördüyseniz:

  • Kendi pozisyonunuzu savunurken, karşı tarafın da aynı şeyi yapacağını unutmamanız gerekiyor.

Kahve falında ışıkları yakamamak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amansız hastalığa yakalanmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yakasından tutmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına inanılır.

Kahve falında sigara içerken birine yakalanmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına alamet eder.

Kahve falında yakarak adam öldürmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hem yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında suçüstü yakalanmak sevgisinin artacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ilişkiye girerken yakalanmak ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında yakasına yapışmak ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir