AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakarak adam öldürmek

Kahve falında yakarak adam öldürmek

Kahve falında yakarak adam öldürmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yakarak adam öldürmek gördüyseniz:

  • Düşüncesiz hareketleriniz sizi sıkıntıya sokabilir.

Kahve falında yakarak adam öldürmek yeni bir hayata başlayacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yakan adam görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yılanı yakarak öldürmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında fare yakalayıp öldürmek elde edilecek menfaatlere, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakarak öldürmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine yorulur.

Kahve falında insanı yakarak öldürmek darlanacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet eder.

Kahve falında birini yakarak öldürmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adam öldürüp saklamak fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir