AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz şeker istemek

Kahve falında toz şeker istemek

Kahve falında toz şeker istemek zor ve kötü günlerin geleceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, mutlulukların yarım kalacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında toz şeker istemek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, kanuni konular, vergiler v.b önemli mevzuları hafife almak sorunlara neden olabilir.

Kahve falında toz şeker istemek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toz şeker almak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında toz şeker görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine inanılır.

Kahve falında beyaz toz şeker görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birisine toz şeker vermek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toz şekeri dökmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toz beyaz şeker görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  tabir olunur.

Kahve falında toz şeker çalmak yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, bunun için sabırsızlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir