AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker tozu görmek

Kahve falında şeker tozu görmek

Kahve falında şeker tozu görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, işlerin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında şeker tozu gördüyseniz:

  • Geniş düşünün veya farklı şeyler yapın.

Kahve falında toz şekeri yere dökmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, iyi haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz toz şeker yemek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toz şeker görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında toz şekerin yere döküldüğünü görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Kahve falında toz şeker satmak son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında toz şeker serpmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toz şeker yedirmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına alamet eder.

Kahve falında toz şeker taşımak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir