AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine teselli vermek

Kahve falında birine teselli vermek

Kahve falında birine teselli vermek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, parasız kalmaya, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine teselli vermek gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Kahve falında birine teselli vermek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayan birine teselli vermek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalettir.

Kahve falında teselli görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında teselli edilmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında teselli vermek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine inanılır.

Kahve falında ağlayan arkadaşını teselli etmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birini teselli etmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına inanılır.

Kahve falında ağlayanı teselli etmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir