AnaSayfa / Genel / Kahve falında teselli vermek

Kahve falında teselli vermek

Kahve falında teselli vermek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kara kara düşüneceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına inanılır.

Kahve falında teselli vermek gördüyseniz:

  • Aklınızdaki konuları anlatmaya devam edin.

Kahve falında ağlayanı teselli etmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, şansının kendinden yana olacağına yorulur.

Kahve falında birine teselli vermek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına işarettir.

Kahve falında ağlayan arkadaşını teselli etmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında teselli edildiğini görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına işaret eder.

Kahve falında üzgün birini teselli etmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan birini teselli ettiğini görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan birine teselli vermek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teselli görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir