AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini teselli etmek

Kahve falında birini teselli etmek

Kahve falında birini teselli etmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında birini teselli etmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında ağlamak ve teselli edilmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kişinin bundan zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında ağlarken teselli edilmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalettir.

Kahve falında ağlayan arkadaşını teselli etmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulur.

Kahve falında ağlayanı teselli etmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında birini teselli ettiğini görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teselli edilmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşı teselli etmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teselli edildiğini görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir