AnaSayfa / Genel / Kahve falında teselli edilmek

Kahve falında teselli edilmek

Kahve falında teselli edilmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına tabir olunur.

Kahve falında teselli edilmek gördüyseniz:

  • Üstünüz veya otorite konumundaki kişilere güveninizi göstermeniz yararınıza sonuçlar doğurabilir, kendilerini size karşı sorumlu hissedebilirler.

Kahve falında ağlayan birini teselli ettiğini görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına işaret eder.

Kahve falında birini teselli ettiğini görmek yeni mallara sahip olacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teselli edildiğini görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ağlamak ve teselli edilmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, ismini herkese duyuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında teselli edilmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlarken teselli edilmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı teselli etmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzgün birini teselli etmek hanesine huzurun dolacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir