AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan birine teselli vermek

Kahve falında ağlayan birine teselli vermek

Kahve falında ağlayan birine teselli vermek çok büyük başarılar elde edileceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan birine teselli vermek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan karışık durumdasınız.

Kahve falında ağlayan birine teselli vermek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına yorulur.

Kahve falında ağlayan birini teselli ettiğini görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında ağlayan arkadaşını teselli etmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlayanı teselli etmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında ağlarken teselli edilmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, dileklerin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı teselli etmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teselli edildiğini görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işarettir.

Kahve falında başkasını teselli etmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir