AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sütlaç vermek

Kahve falında birine sütlaç vermek

Kahve falında birine sütlaç vermek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında birine sütlaç vermek gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında birine sütlaç vermek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Kahve falında sütlaç dağıtmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında sütlaç görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sütlaç pişirmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütlaç yapıldığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe sütlaç yedirmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütlaç tatlısı görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırında sütlaç görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir