AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine süt emzirmek

Kahve falında birine süt emzirmek

Kahve falında birine süt emzirmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalettir.

Kahve falında birine süt emzirmek gördüyseniz:

  • Ummadığınız anda beklenmedik bir pürüzle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çocuga süt emzirmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek emzirmek ve sütünü görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulur.

Kahve falında memesinden süt emzirmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süt emzirmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt emzirmek mutluluğunun daim olacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek emzirmek ve kendi sütünü görmek kötü durumlara düşürüleceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğuna süt emzirmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir