Kahve falında süt emzirmek

Kahve falında süt emzirmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında süt emzirmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular veya tepkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında süt gelmediği halde bebek emzirmek yaraların merheminin bulunulacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında göğsünden süt emzirmek cesaretinin yerine geleceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çocuga süt emzirmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğine süt emzirmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında bebek emzirmek ve süt görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği süt emzirmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden süt gelmesi emzirmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işaret eder.

Kahve falında kendi bebeğine süt emzirmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top