AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli kovalanmak

Kahve falında sürekli kovalanmak

Kahve falında sürekli kovalanmak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, işlerin de yolunda gideceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli kovalanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda mantık hatası yapmanın oldukça büyük bedellerini ödemeniz gerekebilir.

Kahve falında sürekli kovalanmak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli aynı erkeği görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli uçak görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli kan görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli balık görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, hayırlı bir eşe delalet eder.

Kahve falında sürekli kıyameti görmek daha çok iş yapacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli besmele çekmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında birini sürekli görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir