AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sarımsak yediğini görmek

Kahve falında başkasının sarımsak yediğini görmek

Kahve falında başkasının sarımsak yediğini görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, hayırlı günler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının sarımsak yediğini gördüyseniz:

  • Ortamı netleştirebilmek için doğru sorular sormak veya doğru cevaplar vermek gerekebilir.

Kahve falında çiğ sarımsak yediğini görmek rahata kavuşacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sarımsak yedirmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının sarımsak yediğini görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında sarımsak yediğini görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bazen de rahat geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinden sarımsak almak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil sarımsak toplamak yetki ve imza sahibi olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saça sarımsak görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarımsak istemek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir